17 oktober 2011

Delikat dumpstring

Igår tog jag mig ut med fem andra (som jag inte känner sedan tidigare, utan vi sammanstrålade genom Facebook-gruppen "Dumpstra med oss" som jag startat) för att dyka lite i en chokladfabriks container.

Det fungerade alldeles utmärkt. Containern var öppen stod även på yta som inte var inhängnad, varmed det knappast borde vara olagligt att plocka det som slängts bort. Det fanns hur mycket choklad, kokosflingor och bakverk som helst.

Mina meddumpstrare var uppenbarligen nöjda med ganska lite, men jag slog som vanligt på stortrumman och fick med mig hem 44 kg ren choklad och 9,3 kg kokosbollar och dammsugare i för det mesta obrutna förpackningar och med bäst-före-datum i januari 2012.


Något som var mindre bra var att redan när vi kom så låg det rätt mycket kokosflingor utanför containern och även några bitar av kokosbollar. Om personalen tycker att det börjar bli för grisigt utanför sin container, så lär det inom kort komma två feta hänglås och sagan är all. Fast det kanske var orsakat av personalen själv?

I vilket fall rekommenderas det som vanligt att den som rejdar håller fin ordning och skräpar ner så lite som möjligt, så ökar chanserna för fortsatt dumpstring. I övrigt, lycka till och gott mod!

5 kommentarer:

 1. Ha ha sitter här och skrattar åt 50 kg godis med min dumpstringspolare :P Nice.

  SvaraRadera
 2. Komihåg att använda tandtråd och tandkräm med flor bara :P

  SvaraRadera
 3. Hehe, visst är det skönt? :-)

  Tror nog att vi siktar på att förbruka det på snarare ett år än en vecka.. ;-)

  SvaraRadera