22 maj 2011

Jämlika fotografier?

Jag vet, jag ska inte vara förvånad, men noterar att Miljöpartiet enbart lägger upp foton på folk som företrädesvis är kända, etablerade eller rör sig i de inre cirklarna.

Givetvis ska de gamla och nya språkrören och partisekreteraren gestaltas med många fotografier. Inga problem där. När jag däremot tittar igenom fotosamlingen och letar efter bilder från presentationstalen så hittar jag fotografier på somliga men inte på andra när det gäller övriga kandidater.

Slump? Sammanträffande? Undrar om de vid rodret vill försöka sig på att kalla det jämlikt?

3 kommentarer:

  1. För mig som inte var där hade det varit kul och bra om det fanns bilder dels på alla kandidater men också en massa annat folk också!

    SvaraRadera
  2. Jag håller helt med! När jag gick igenom bilderna såg jag en trend att man skulle ha varit med på särskilda ställen/seminarier utifrån hur många "kändisar" som var där - hade jag vetat det hade man väl fått tänka lite annorlunda strategiskt för att komma på bild, följa efter "viktiga personer" ;) Jag levde i den fromma tron att man vanligtvis (åtminstone också) tog kort på den breda massan på kongresserna, tänk så fel jag hade...

    SvaraRadera