19 maj 2011

Tack

Idag börjar Miljöpartiets kongress dra igång så smått med lite preaktiviteter.

Innan jag själv beger mig med tåget kl 06.14 imorgon, så vill jag passa på att tacka Miljöpartiet i Vimmerby för ert officiella stöd till mig som språkrör. Det innebär att jag får presentera mig under tre minuter i plenum, vilket är långt ifrån alla förunnat i pseudodemokratisk anda.

Några av åhörarna på utfrågningen i Karlstad
Jag vill också tacka alla er som gjort språkrörsutfrågningarna runt om i landet möjliga samt alla som kommit och lyssnat, ställt frågor och diskuterat. Tack till Miljöpartiavdelningarna i Göteborg, Karlstad, Malmö och Örebro för att ni gjort mina resor möjliga genom reseersättning. Tack till Eva Andersson-Wilks för att du stod för resekostnaden till Uppsala, där det "har diskuterats i styrelsen men beslutet blev att inte ha reseersättning eftersom det inte är vi som kallar till ett möte utan vi erbjuder kandidater att presentera sig".

Artíga, Dace och Torun
När det gäller mitt deltagande på kongressen, så vill jag tacka Haval Murad för att du står för kongressavgiften och Carl Schlyter som betalar min tågresa.

Slutligen vill jag skänka många varma tack till er som har hjälpt till med kritik och korrekturläsning av texter under det här halvåret, alla ni som tror på och stödjer mig och uttryckligen gillar min djupgröna och alternativa inställning till politiken samt min älskade sambo Dace som ställer upp i vått och torrt.

2 kommentarer:

  1. Lycka till nu, Joakim! Jag har fullt upp i Falun/Stockholm men håller tummarna!

    SvaraRadera
  2. Spara tummarna, men tack för lyckönskningen! Vi ses! :-)

    SvaraRadera