12 juni 2011

Film om dumpstring

Jag var ute och dumpstrade med några vänner i tisdags och spelade in lite av det vi gjorde. Fredags kväll och stora delar av lördagen ägnades således åt att klippa ihop filmen. Har som vanligt ansträngt mig för att välja musik och passa ihop den med filmsekvenserna. Gissningsvis ingen ovanlig uppgift för filmredigerare.

Dumpstra - the movie

Inspelning av mig upplagd på Vimeo.

24 minuters råmaterial blev efter 12 timmars arbete en film på 6 minuter. Lägg där till några timmar av själva filmandet, så lär det vara svårt att få en skälig timlön. Tur att jag inte får betalt för mina ansträngningar!

3 kommentarer:

 1. Roligt att se Trulpen, när ni glanerade :)))

  Jag och min dotter Fanny var ute och 'glanerade' natten till idag - lite extra lyxigt denna gången :) Förutom det vanliga hittade vi: Vindruvor, Persikor, Smoothies, Huvudsallad å Ruccolasallad, Kanelgifflar, Bacon å Lagrade Ostar t Släkt å Vänner. Till sist mycket Kött å Fisk t Mina å mina Barns 18 KATTER :)

  Man blir så lycklig :)))

  SvaraRadera
 2. "Det finns inget bättre än att plocka sina egna grödor" -Han är skön!! ;)

  SvaraRadera
 3. Kul att höra om dina fynd Margita. Bara att vi fortsätter dyka. Funderar på att växla upp en smula när det gäller strategi. Tänker då på att göra en by-pass-operation innan maten hamnar i containrarna och då rikta in mig på ekologiska varor.

  Boris är en skön typ. Som filmproducent, regissör och redigerare så uppskattar jag givetvis de konstnärliga uttryck som filmen därmed kryddades med. :-)

  SvaraRadera